Tente Sailcloth 10x40m - Hauteur de passage 2,44m

Laissez votre adresse e-mail et recevez un e-mail dès qu'elle est de nouveau en stock !

Choisissez votre couleur
La couleur choisie: Blanc

Description

Partyspace is de exclusieve Europese verdeler van de Aurora Sailcloth tent van Anchor Industries

Aurora sailclothtent | 10 x 40 m

Het dakzeil is gemaakt van lichtdoorlatend vinyl van 440 g/m² (sterkste in zijn soort), wat het tentzeil extreem stevig maakt, zonder afbreuk te doen aan de hanteerbaarheid bij het opzetten. Zo kunnen de zeilen nog makkelijk manueel gedragen worden. De zeilen zijn allemaal B1 / M2 Europees brandvertragend gecertificeerd. Windweerstand: tot 145 km/u

Om de tent af te schermen kan je kiezen uit gesloten zijwanden (lichtdoorlatend witte vinyl) of panorama zijwanden (transparant vinyl). Gesloten zijwanden kunnen handig zijn om het catering gedeelte af te sluiten van het feestelijk interieur van de tent.

De lussen om de zijwanden te bevestigen werden vervangen door een innovatief en gepatenteerd kedersysteem, dat enkele voordelen met zich meebrengt. In de eerste plaats zorgt het ervoor dat er geen wind en water tussen het dakzeil en de zijwanden naar binnen kan. Het dakzeil en de zijwanden zijn naadloos met elkaar verbonden. Daarnaast verloopt de opbouw dankzij het kedersysteem beduidend sneller. De zijwand wordt simpelweg in het kederprofiel aan het dakzeil geschoven en klaar is kees. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan gepruts met lussen. Alle zijwanden kunnen opgerold worden en met een eenvoudig kliksysteem bovenaan aan de tent vastgemaakt worden, zodat de gasten gemakkelijk in en uit de tent kunnen.

De tent wordt volledig ondersteund door stijlvolle houten palen die een natuurlijke look and feel teweegbrengen. Voor een correcte en veilige opstelling van de tent, is een bouwboek verkrijgbaar. De doorloophoogte van de tent bedraagt 2,40 meter. Deze hoogte garandeert te allen tijde een gemakkelijke doorgang, ook als de zijwanden opgerold zijn.

De set bestaat uit 7 dakdelen, 6 vlaggen met mast, 30 houten zijpalen (2,44 m), 6 houten middenpalen (5,79 m), haringen, stormriemen, installatiemateriaal en de kederrails voor het ophangen van de zijwanden. De zijwandset kan zelf samengesteld worden (panorama en / of gesloten zijwanden).

Spécifications

  • Dimensions: 10x40
  • Matériel structure: Bois blanc (collé)
  • Diamètre des tubes: Octogonal
  • Matériel toiles: Vinyl
  • Info matériel voile: 440 g/m²
  • Longueur: 4000 cm
  • Largeur: 1000 cm
  • Surface: 400 m²
  • Hauteur travers: 244 cm
  • Code d'article: AUR1040DH244

D'autres ont aussi consulté

Commentaires

Tentes comparer

 
Votre navigateur n'est pas à jour, donc certaines fonctionnalités de ce site peuvent ne pas fonctionner sur votre navigateur. Nous vous recommandons d'utiliser une version plus récente Cliquez